Ga naar de inhoud

Onze aanpak

Nieuw sieraad; oud goud

Als u overweegt om uw oude sieraden aan te passen of te transformeren, is het belangrijk om met een ervaren goudsmid te werken. Ook hiervoor kunt u terecht bij Goudsmid-atelier Mieke.

Hieronder staat het stappenplan beschreven om te komen tot een goed aangepast of nieuw sierraad:

Contact opnemen:
Neem contact op met Goudsmid-atelier Mieke om uw wensen te bespreken telefonisch of via e-mail

Afspraak maken
Daarna maken we een afspraak om uw oude sieraden persoonlijk te bekijken. Hierdoor kan Mieke ze direct beoordelen en u advies geven over de mogelijkheden.

Wees duidelijk over je wensen:
Tijdens uw bezoek aan het atelier, bespreek u duidelijk uw wensen en verwachtingen. Vertel Mieke wat u graag zou willen veranderen aan uw sieraden en welke stijl u voor ogen hebt.

Offerte
Op basis van het reparatievoorstel wordt er een offerte opgesteld met de geschatte kosten voor de aanpassing of transformatie. Deze kunt u rustig nalezen en beoordelen.

Bekijk ontwerpen:
Als u overweegt om de opdracht te gunnen, vraag dan om ontwerpen en schetsen voordat het werk begint. Dit helpt u om een idee te krijgen van hoe het aangepaste sieraad eruit komt te zien.

Zorgvuldige keuzes maken:
Neem de tijd om alle opties te overwegen, voordat u de definitieve beslissingen neemt over de aanpassingen of nieuwe creaties. Goudsmid-atelier Mieke kan je advies geven over materialen, edelstenen en ontwerpen die het beste bij je passen.

Geniet van het proces:
Het vermaken van oude sieraden kan een opwindend proces zijn, dus geniet van elke stap en wees geduldig terwijl u wacht op het eindresultaat.

Ophalen of verzenden:
Zodra je sieraad gereed is en gecontroleerd, kun u het ophalen in het atelier of ervoor kiezen om het per post te laten verzenden, afhankelijk van de afspraken die u hebt gemaakt.

Betaling
:
Betaal de kosten voor de reparatie volgens de overeengekomen offerte.

Onderhoudsadvies
:
Ook ontvangt u nog een advies over hoe u uw sieraad het beste kunt onderhouden om toekomstige schade te voorkomen.

Met de hulp van
Goudsmid-atelier Mieke kun u oude sieraden omtoveren tot iets dat perfect bij u past. Veel plezier met het aanpassen en creƫren van unieke stukken!


Terug naar de inhoud